Світлина від Людмили Косовської.

20 листопада 2019 року, студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ взяли участь у спільному проєкті Університету Короля Данила, Івано-Франківської міської ради, Івано-Франківської торгово-промислової палати, Інформаційного центру ЄС в м. Івано-Франківську, Агенції новин Firtka.if.ua, Будівельної компанії Blago developer, Компанії ТОВ «Електролюкс Україна» та тренінгового центру “B2YOU” під керівництвом  творчих наставників Людмили Косовської та Надії Бучинської.

У конкурсі  взяли участь 70 учасників з 13 освітніх закладів області, вони представили понад 20 проєктів зі смарттехнологій, інфраструктури міста, гастрокультури, туристичної рекреації тощо.

Цей конкурс – не тільки можливість виграти призи від організаторів і партнерів, а й початок великої дискусії про майбутнє нашого міста. І саме молодим, творчим і креативним молодим людям варто розпочати втілювати власні ідеї в життя. Адже наше місто – це не просто місце на карті, це місто, в якому хочеться жити! І нехай перша думка про майбутнє Івано-Франківська звучить від молоді, яка є рушієм змін у суспільстві.

Наш студент Адріан Клюфінський (наставник Людмила Косовська) переміг в індивідуальному заліку, – реалізація страв у хлібі через переносну торгівлю. Відповідно проєкту, вулицями Франківська їздитимуть візки, на яких реалізовуватимуть страви у хлібі та напої у крохмальному посуді.

Також у командному заліку третє місце здобула команда нашого коледжу у складі Лілії Ріпи, Марії Колодницької та Олега Гошія (наставник Надія Бучинська) , які презентували «Літнє кемпінгове містечко на Вовчинецьких горах»

“Такий проєкт – перший в Україні, який охоплює сфери економічного розвитку та урбаністики. Його мета – активізувати, дати можливість дітям розпочати дискусії про розвиток міста, його майбутнє. Ми говоримо це, зазвичай, на рівні керівництва, влади, бізнесу, але не дослухаємося до школярів. До тих, кому в цьому місті жити, кому це місто розвивати і рухатися в напрямку майбутнього”, – зазначила співорганізаторка конкурсу Наталія Романюк.

Світлина від Людмили Косовської.

Вітаємо переможців!