20 листопада 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій проведено виховний захід до Дня Гідності та Свободи на честь початку двох знакових подій –  помаранчевої революції та Революції гідності. Участь у заході взяли адміністрація коледжу, працівники та студенти.

21 листопада Указом Президента оголошено Днем Гідності та Свободи.
І сьогодні, в час змін, нашим святим обов’язком є віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави.
В 2019 році Україна відзначає шосту річницю початку масових акцій громадського протесту під час Революції Гідності.
Пам’ятну дату ввели, щоб донести до сучасних і майбутніх поколінь об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, а також для вшанування патріотизму і мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів України та її європейського вибору.

Проведені в рамках Дня Гідності та Свободи заходи покликані сприяти духовно-моральному і патріотичному вихованню підростаючого покоління, формування громадянської самосвідомості і демократичної культури, інформувати молоде покоління про громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, які відстояли демократичні цінності, національні інтереси та європейський вибір України.

На сцені коледжу щиро лунали поетичні рядки про мужність, незламність, героїзм патріотів, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Пам’ять героїв вшанували хвилиною мовчання.