15–16 листопада 2019 року методист Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ О.І. Храбатин взяла участь у Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – День студента 2019» та виставці закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном», яку проводять щорічно у м. Києві у приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім».

На відкритті заходу були присутні: В.Г. Кремень – президент Національної академії педагогічних наук України, президент Товариства «Знання» України,  К.М. Левківський – заступник директора Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України,  Алікс де Гассар – Аташе з університетських і наукових зв’язків Посольства Франції в Україні, О.Ю. Шевченко – проректор з  наукової роботи Національного університету харчових технологій. Усі бажаючі, в тому числі майбутні абітурієнти та їхні батьки, мали можливість отримати всю необхідну інформацію щодо особливостей вступу до вищих навчальних закладів в Україні й за кордоном.

Наш коледж щорічно бере участь у форумі «Освіта та кар’єра – День студента» з цікавими матеріалами, що презентують роботу навчального закладу: «Досягнення у працевлаштуванні випускників», «Міжнародне співробітництво в галузі освіти і науки», «Розвиток матеріально-технічної бази навчального закладу».

Національний університет харчових технологій  вкотре визнаний кращим та нагороджений Гран-прі у номінації «Кращий дизайн офіційного сайту вищого навчального закладу».

Вітаємо колектив НУХТ із почесним званням «Лідер вищої освіти України»!