Нам 80!

Історія коледжу – це історія визначних досягнень і безперечних успіхів, що спонукають до конструктивних дій.

Сьогодення – час для всебічного розкриття кожної особистості відповідно до її покликання та здібностей. В коледжі створено всі умови для цього. Висококваліфіковані викладачі та майстри виробничого навчання, модернізована навчальна база, широке використання новітніх інформаційних технологій дають змогу готувати висококваліфікованих спеціалістів сфери обслуговування: барменів, офіціантів, адміністраторів ресторану, кухарів, кондитерів, технологів, продавців продовольчих та непродовольчих товарів, комерсантів, готельєрів, туризмознавців.
17 жовтня 2024 року коледж відзначив своє 80-річчя.
Розпочався захід проханням, щиросердечним зверненням до Бога, Пречистої Діви Марії, молебнем, який провів отець Михайло БІЛІНСЬКИЙ, парох церкви Святого Архистратига Михаїла.
Глибоким болем сьогодні щемить серце кожного з нас і за Батьківщину у цей важкий період повномасштабної російсько-української війни. Збройні сили України стали на її захист та на захист життя кожного з нас. Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять випускників коледжу, які загинули за нашу свободу.
З вітальним словом та зі спогадами сторінок минулого звернувся до присутніх Володимир ЯРОВИЙ, професор, кандидат технічних наук, перший проректор Національного університету харчових технологій, відокремленим структурним підрозділом якого є наш коледж.
Почесними гостями свята були представники Івано-Франківської обласної військової адміністрації, департаменту освіти і науки, директори коледжів, представники університетів, баз практик, ветерани та випускники коледжу, багато з яких нині є роботодавцями для наших випускників.
Привітали нас з ювілеєм і представники наших закордонних партнерів з Болгарії та Німеччини.
Наші студенти підготували чудову шоу-програму, якою вітали свою альма-матер.
Зі словами подяки звернулася до присутніх директор коледжу Віра КУЗНЕЦОВА, яка побажала нам всім миру та процвітання і виразила надію на таку бажану перемогу в цій страшній і такій довгій війні.
Наш коледже. Тобі – 80! Ти ще молодий та сповнений сил.
Сподіваємося, що диплом Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій завжди буде свідченням знаку якості, підтвердженням високої кваліфікації випускників, путівкою на найбільш високооплачувані та почесні посади – найкращим стартом у майбутнє!