Команда Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ вітає всіх із професійним святом – Днем працівників освіти!
У цей непростий час працівники освіти відповідальні за навчальний процес молодого покоління українців, адже саме ви формуєте майбутнє нашої держави.
Тож вітаємо вас! Бажаємо міцного здоров’я, мужності, наполегливості й терпіння в цій нелегкій справі.
Дякуємо за ваш сумлінну працю!

 

Бути педагогом, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво.

Ця професія обрана за покликом серця. Це наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людянстю.
Саме в першу неділю жовтня усі навчальні заклади нашої країни відзначають свято «ДЕНЬ  ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ».
І у нашому коледжі особливий день, святкове вбрання, аромат квітів, фотозона, кульки, навколо лунає музика і всюди панує  піднесений настрій.
У коледжі відбулися урочистості присвячені працівникам освіти.
У святково оформленому залі студенти вітали викладацький склад віршами, піснями, гумором. Оплесками викладачі дякували студенству.
З вітаннями до викладачів, працівників коледжу звернулись директор коледжу Віра КУЗНЕЦОВА, яка подякувала всім за сумлінну працю та побажала подальших успіхів в творчій роботі, злагоди ,миру, здоров’я.
Грамотами були відзначені викладачі, майстри виробничого навчання, лаборанти, працівники коледжу.
З професійним святом, шановні, міцного здоров’я вашим родинам, шановні працівники освіти , вдячних і працьовитих вихованців.