Тиждень туризму у фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму розпочався з пізнавальної екскурсії для педагогічного колективу “Відкрий для себе Чернівці”.

Організаторами екскурсії були голова профспілки Леся САВЧУК та викладач Василь КАРАЧ, який і провів захопливу екскурсію.
За програмою екскурсії відвідали:
– Національний природний парк “Дністровський каньйон”;
– хату-музей Володимира ІВАСЮКА;
– Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича;
– костел Воздвиження Всечесного Хреста;
– музично-драматичний театр ім. О.Кобилянської;
– Турецьку площу.
Намилувавшись красою Дністровського каньйону, архітектурними шедеврами та затишком Чернівців, щасливі екскурсанти повернулися додому.

Тиждень туризму в коледжі – це чудова нагода для студентів дізнатися більше про різні аспекти цієї галузі та відкрити для себе нові місця і куточки рідного міста.

У кожного міста, як і у кожної людини, – своя доля, своя історія, свої легенди… І чи струменять вони у живому зв’язку поколінь, чи зникають, мов замулені джерела, залежить і від нашої роботи, і від того, як ми зберігаємо та популяризуємо краєзнавчі матеріали.
Осягнути велич і розкіш Івано-Франківська ми спробували за допомогою віртуальної екскурсії, яку підготували для першокурсників викладачі Надія БУЧИНСЬКА, Петро ХИМУК, Галина ХРОМЕЙ та студенти групи ГО-10.
А далі до Всесвітнього дня туризму відбулася екскурсія історичним центром Івано-Франківська для переможців туристичної онлайн-вікторини – студентів групи КТ-24👏
Організували та провели захід викладач Надія БУЧИНСЬКА і майбутні фахівці сфери гостинності – група ГО-9.
Оглядова екскурсія містом – це найкраща можливість детально та інформативно ознайомитися з історією нашого міста, прогулятися його старовинними вуличками🚩 і оглянути визначні пам’ятки архітектури, а також у повному обсязі насолодитися його неперевершеною атмосферою.
 
А ще до МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ТУРИЗМУ студенти нашого коледжу провели цікаві змагання ‘’Відпочинок. Спорт. Туризм.’’
Учасники змагань
  • розкладали палатку, складали на швидкість туристичний рюкзак,
  • накладали турнікети,
  • виконували ще багато цікавих завдань.
Активно та пізнавально провели час першокурсники – студенти груп ПАП-4 та ГО-11, а цікаві естафети підготували та провели викладачі фізкультури – Дмитро БОБ’ЯК, Юрій ГНАТІВ та Руслан ХРОБАТЕНКО.
З нагоди свята туризму студенти та викладачі нашого коледжу провели яскравий флешмоб, щоб продемонструвати свою пристрасть до туристичної сфери та активного способу життя.
Підняті вгору кульки символізують наше прагнення до нових вершин і відкриттів! ✈️🎈

І ще студенти коледжу підготували цілу шоу-програму.

Готуючи її, учасники шоу попередньо детально ознайомилися з культурними традиціями, туристичними можливостями тих країн, які вони представляли.

Екскурсія "Відкрий для себе Чернівці"

Віртуальна екскурсія Івано-Франківськом

Змагання ‘’Відпочинок. Спорт. Туризм.’’

Екскурсія історичним центром Івано-Франківська

Шоу-програма "Крок до Європи"