У ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій» відбулася науково-практична студентська конференція на тему: «Дослідження діяльності закладів розміщення».

Організатор конференції – циклова комісія готельно-ресторанного напряму (Голова ЦК Галина Лилак, науковий керівник Людмила Косовська).

Мета конференції – підвищення ефективності та якості студентських досліджень, ґрунтовне вивчення діяльності сучасних закладів розміщення, забезпечення можливостей для обміну знань студентами, посилення мотивації до навчання і дослідження сучасних проблем у галузі готельного господарства.

Студенти 3-го курсу групи ГО-7 фахових молодших бакалаврів спеціальності Готельно-ресторанна справа провели велику пошуково-дослідницьку роботу, опрацювавши теоретичні матеріали з теми та провели дослідження діяльності конкретних закладів розміщення.

 

 

На конференції студентами були представлені цікаві презентаційні матеріали з питань:

– «Стандарти обслуговування у підприємствах готельного господарства» (студентка Сірман Іванна),

– «Особливості організації роботи служби прийому та розміщення готельного підприємства в сучасних умовах» (студентка Андрусів Іванна),

– «Сучасні підходи до служби бронювання готельного підприємства» (студентка Пащенко Вероніка),

– «Технологія надання послуг розміщення в готельних підприємствах за типом «хостел» (студентка Стрижак Вікторія),

– «Дослідження проблем і перспектив з технології надання послуг в закладі розміщення за типом «санаторій» (студентка Сірман Вікторія),

– «Шляхи вдосконалення технології надання основних послуг готельного підприємства» (студентка Бойчук Ірина).