У коледжі  відбувся захист курсових робіт з дисципліни ” Організація обслуговування в готелях” студентів 3 курсу спеціальності 241″Готельне обслуговування ” та дисципліни  “Маркетинг та ціноутворення” студентів  3 курсу спеціальності 075″Маркетинг”.

Керівниками курсових робіт були викладачі спецдисциплін Людмила КОСОВСЬКА та Володимир ХРАБАТИН.

Тематика робіт розкриває актуальні питання дослідження на підприємствах різних галузей. Здобувачі продемонструвати свої знання та вміння, які отримали протягом навчання.

Під час захисту студентам вдалося поєднати теоретичні і практичні аспекти досліджень, продемонструвати свою здатність до аналізу, оцінки та застосування знань на практиці. Захист курсових робіт – це важлива складова освітнього процесу, яка може допомогти здобувачам краще зрозуміти свої дослідження та здобути нові знання та навички для захисту кваліфікаційної роботи в майбутньому.

Курсові роботи виконані студентами з дотриманням методичних вимог до їх написання з кожної спеціальності. Усі роботи об’єктивно та позитивно оцінені та мають необхідний для такого виду робіт відсоток унікальності. Відповідаючи на запитання членів комісії, здобувачі освіти розкривали власне бачення щодо вирішення поставлених у курсовій роботі завдань та досягнення мети.

Вітаємо студентів груп М-7, ГО-7 з успішним захистом курсових робіт та щиро дякуємо за чудові дослідження, розробки та пропозиції щодо розвитку сучасних підприємств. Бажаємо подальшого професійного зростання та успіхів у продовженні навчання у нашому базовому університеті харчових технологій.