Кулінарна школа «Франківські кухарики» за участю дітей, якими опікується Служба у справах дітей розпочала свою роботу в рамках заходів Служби у справах дітей до Дня міста Івано-Франківська????????????
Рогалики з повидлом – один
 з найулюбленіших рецептів випічки до чаю???? Існує безліч варіантів приготування цієї страви, але діти, якими опікується Служба у справах дітей знайшли свій найкращий, а ще «душевний» рецепт цих солодких спаколиків. І допомогли їм у цьому – майстри Івано-Франківський коледж РСіТ НУХТ????‍????
Чому душевного, запитаєте Ви? Про це через пару рядків…
Сьогодні на майстер-класі досвідчені майстри коледжу навчали наших дітей секретам приготування тіста на дріжджах, розказували про особливі інгредієнти, завдяки яким випічка стає смачнішою, і показували як гарно сформувати кожен виріб. Кожна дитина змогла розкрити свої творчі здібності, а також спробували себе в професії пекаря????‍????
Звичайно після цікавого процесу випічки дівчаток та хлопчиків запросили на чаювання з власноруч виробленими смаколиками.
А тепер про 10 кг душевного печива????
А душевне тому, що наші діти випікали його з особливими почуттями: любов’ю та вдячністю до наших Захисників????????
Знаючи, що волонтери часто відвідують хворих бійців у військових шпиталях у нас дорослих з нашими дітьми виникла ідея: як ще можна потішити наших військових, подарувавши їм частинку тепла?
А ось як- власноруч виготовити смачне домашнє печиво????
Дякуємо ЗСУ та усім Захисникам за можливість творити радість для дітей????
Дякуємо адміністрації коледжу за цікавий майстер – клас, волонтерському центру ліцею-11 за допомогу для наших Захисників????