В Україні триває карантин, а це означає, що усі студенти та викладачі повинні працювати в умовах дистанційного навчання. Але, як ви знаєте, на початку року почали діяти зміни до закону України «Про вищу освіту», які підвищать відповідальність за плагіат.

Тепер здобувача освіти можуть не допустити до здачі іспитів або навіть позбавити диплому, якщо у роботі знайдуть плагіат. Повний текст закону можна почитати тут.

Щоб запобігти проявам академічної недоброчесності, кожен заклад освіти може впровадити систему перевірки робіт на плагіат, яка спростить життя викладачів та студентів під час здачі кваліфікаційних робіт.

Ми розуміємо важливість перевірки студентських робіт на плагіат та хочемо допомогти викладачам почати робити це в умовах онлайн-навчання. Тож ми пропонуємо вам скористатися сервісом перевірки текстів на плагіат Unicheck, який є онлайн сервісом та має прості функції для підключення студентів та викладачів, які можуть робити це, не виходячи з дому.

Зручний інтерфейс та новітні технології, використані у програмі, допоможуть вам легко перевіряти текстові роботи студентів та викладачів на плагіат. Крім того, система дозволяє після перевірки роботи отримувати повний звіт з відсотками виявлених збігів і реальними посиланнями на нього.

Будьте здоровими!

З повагою,  Наталія,  Менеджер з розвитку Unicheck