Дуже цікавою та повчальною видалася екскурсія студентів Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ спеціальності «Маркетинг» з викладачем Карачем Василем Степановичем на підприємство нового типу –  «Меблевий парк». Вивчаючи дисципліну «Розроблення товарів» студенти ознайомилися з роботою підприємства, що  орієнтується  на новітні маркетингові концепції та моделі управління – одного з лідерів  ринку виробництва меблів.

Виробництво у «Меблевому парку» автоматизоване та здійснюється на найновішому європейському обладнанні, споживачам пропонується широкий вибір матеріалів провідних виробників України та світу. Фахівці підприємства допомагають підібрати оптимальні варіанти конструкцій виробів та створити простір, який відповідає найрізноманітнішим уявленням покупців про комфорт, функціональність, стиль.

Дуже корисним та повчальним  було спілкування студентів з фахівцями підприємства стосовно асортименту та якості продукції, роботи з покупцями,  рентабельної роботи в умовах загострення конкуренції.