07  листопада 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій відбулось засідання обласного методичного об’єднання ЗВО Івано-Франківської області, які здійснюють підготовку  за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст».

Презентувала роботу навчального закладу методист Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ  – Олександра Храбатин.

Голова обласного методичного об’єднання викладачів інформатики і комп’ютерних технологій Оксана Григоришина проаналізувала підсумки засідання Всеукраїнського методичного об’єднання викладачів інформатики і комп’ютерних технологій ЗВО, що відбулося на базі Харківського радіотехнічного коледжу 17-18 жовтня 2019 року.

На засіданні виступив викладач  коледжу РСіТ Сергій Пітух з доповіддю «Застосування Google-форм» .

Ключове  питання засідання –  особливості підготовки та проведення ІІ-го та ІІІ-го етапів ХІІІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики  та комп’ютерної техніки серед студентів ЗВО, які здійснюють підготовку за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст».

Цікавий та пізнавальний  фрагмент  заняття з навчальної дисципліни «Електронний бізнес» презентував викладач Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Іван  Болотинюк.

Після підведення підсумків об`єднання, учасники мали нагоду ознайомитись із матеріально-технічною  базою коледжу.