07 березня 2023 року з метою виховання в здобувачів освіти  патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників у коледжі  було організовано зустріч   з Станіславом КЛИМОМ  – випускником коледжу, воїном Збройних сил України.

Запрошений гість не на багато старший за наших студентів, а вже встиг побувати на війні та зустрітися зі смертю. Це людина сильної волі, міцного характеру, упевнений у собі, справжній патріот України. З глибоким сумом та болем в очах  ділився з студентами  спогадами, розповідав , що пережив за час, проведений на Донбасі. Хлопець своїм прикладом показав, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але і вчинками доводити це. Відповідаючи на численні запитання студентів, запрошений воїн намагався у доступній формі розповісти про життя на війні, про те, як боронили довірений об’єкт, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство, і про все те, що цікавило студентів. Говорили про військові будні зі сльозами на очах, а в залі панувала тиша…
Запрошений воїн почув від дирекції, педагогічного колективу та студентської молоді щирі слова подяки і шани.

Події останніх місяців укотре довели, що український народ неможливо подолати. Вони тільки об’єднали нас, збудили в кожного з нас почуття щирого й глибокого патріотизму, дали змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави.