Ось і настав той день, коли студенти ВСП “Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ” підсумовують важливий етап у своєму житті. Сьогодні випускаємо 99 успішних, креативних студентів спеціальностей: 181 “Харчові технології”, 075 “Маркетинг”, 241 “Туризм”, 242 “Ресторанне обслуговування”, а також студентів, що навчалися за професіями “Офіціант”, “Кондитер” Наші випускники продемонстрували високий рівень теоретичних знань і практичної підготовки.

У цей урочистий день ми вітаємо Вас із завершенням навчального року. Ви пройшли надзвичайно важливий етап, і сьогодні це Ваш Випускний. Нехай він буде днем вдячності, приємних спогадів і родинного єднання. Адже, нині ми всі разом перегорнемо завершальну сторінку захопливої студентської повісті, головними героями якої були всі ви і яку писали впродовж  років навчання. Попереду у Вас самостійний шлях, можливо – здобуття подальшої професії, побудова власної сім’ї. Віримо, що вступите Ви на цей шлях достойно. Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить якою стане Україна. І дуже приємно, що цей день Ви зустрічаєте сповнені бадьорості і творчого завзяття. Тож не знайте втоми, щоб серця Ваші завжди залишалися відкритими для людей, енергія і воля були незмінні, а посіяне Вами радувало усіх» – відзначила директор коледжу Віра КУЗНЕЦОВА та побажала випускникам міцного здоров’я, багато оптимізму, натхнення, наполегливості, нових звершень та творчих здобутків.

Щиро вітаємо наших кваліфікованих робітників та фахових молодших бакалаврів!

Шановні випускники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди закінчення навчання у коледжі та здобуття освіти. Нехай отримані знання допоможуть вам повною мірою реалізувати свої таланти, прагнення і мрії. Ви були частиною бурхливого коледжівського життя, ви стали історією нашого коледжу! Не забувайте тих, хто вас вчив, вкладав свою душу та завжди був поряд.