Заняття-екскурсія з дисципліни “Іноземна  мова”  проведено викладачем Ольгою Сміляк із студентами – маркетологами на  Промприлад. Реновація, це інноваційний центр м. Івано-Франківську. На 1 800 кв м розмістилось 16 функцій, які уособлюють всі чотири напрямки місії проекту: дитячий центр, офіси та коворкінг, танцювальна школа, бар-зона, конференц-зал, центр робототехніки, крафтова майстерня, мультимедіалабораторія, центр урбаністики, виставковий зал та офіс інвестицій міськради – таке сусідство ілюструє важливість взаємодії у трикутнику «громада – бізнес – влада».

Мова є одним з найбільш ефективних інструментів для успішного кар’єрного росту та ведення міжнародного бізнесу.Бачення того, як вивчений матеріал можна застосовувати в роботі вже сьогодні, може бути одним з найбільших мотиваторів при вивченні мови.

Метою проведення заняття – екскурсії є удосконалення навичок діалогічного мовлення,  розвиток фонематичного слуху та знайомство з цікавим проектом. Промприлад – це ідея перезавантаження, місце для самореалізації людей та причина, щоб залишатися в місті. Під час екскурсії студенти ознайомилися з офісними  просторими лабораторіями, майстернями, виставковим та розважальним центром. Екскурсія на “Промприлад. Реновація” продемонструвала майбутнім маркетологам, що Івано-Франківськ є сучасною платформою для розвитку соціальних ініціатив. Тут вони познайомились з унікальним підходом до соціального підприємництва і за відгуками були вражені унікальним проектом для найменших “Дрібнота”.