30 листопада 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій  відбулися урочистості з нагоди закриття турніру «Шкільна кулінарна ліга – 2019», який третій рік поспіль організований  та проведений Департаментом освіти та науки Івано-Франківської міської ради та нашим коледжем.

Учасники команд виконували два практичні завдання. Готували страви: «Овочево – фруктова композиція», «Закуски» із запропонованого переліку продуктів харчування.

За роботою слідкувало професійне журі – викладачі та майстри виробничого навчання з кулінарних дисциплін коледжу, тому враховувалося все – і складність, і дотримання санітарно-гігієнічних норм під час приготування, і дотримання технології та презентація страви.

За результатами рішення журі (голова журі – Олеся Стахів, заступник директора з навчально-виховної роботи  Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій) визначено  переможцями:

– «Бджілки Майї» (І місце, ЗШ № 19, керівник – Лілія Глібчук);
– «Смурфики» (ІІ місце, Угорницька ЗШ, керівник – Ольга Стефанишин);
– «Кулінарні родзинки» (ІІ місце, ЗШ № 17, керівник – Галина Федорук);
– «Шоколадні королі» (ІІІ місце, ліцей ім. В.Чорновола, керівник – Ольга Яцишин),
– «Юніор-шеф» (ІІІ місце, ЗШ № 12 ім. Івана Франка, керівник – Любов Лаутинська) та учасникам і керівникам усіх 16 команд.

Бажаємо  успіху,  здійснення мрій та продовжити навчання у нашому коледжі », –з  такими словами звернулася  до учасників Олеся Стахів, яка вручила всім учасникам кулінарної  ліги запрошення  на продовження навчання в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій.