30 листопада 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій відбувся День відкритих дверей, в якому взяли участь учні шкіл Івано-Франківщини та їх батьки.

У вестибюлі коледжу була розташована виставка-презентація спеціальностей та професій, на якій студенти коледжу демонстрували отримані знання та навички в своїй професії, проводили майстер класи для майбутніх абітурієнтів.

Перед початком зустрічі з майбутніми абітурієнтами  педагогічні працівники коледжу провели екскурсії по навчальних кабінетах, сучасних лабораторіях, навчально-тренувальних центрах комерційного, туристичного, ресторанного напрямів та розповіли про професії та спеціальності, які опановують наші студенти.

В актовій залі відбулася зустріч з директором коледжу та заступниками, які розповіли про переваги навчання в коледжі, про перспективу подальшого працевлаштування та кар’єри.

 Окремо була акцентована увага на умовах прийому у 2020 році. Кожен з присутніх мав нагоду поставити запитання, які його турбували, і відразу отримували на нього компетентну, вичерпну відповідь.

День відкритих дверей — це традиційний захід, у рамках якого майбутні студенти мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання та зробити перший крок до своєї освіти в сучасному закладі.