05 жовтня 2019 року у Національному університеті харчових технологій відбувся День відкритих дверей, в якому взяли участь студенти та викладачі  Івано-Франківського  коледжу  ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Учасники Дня відкритих дверей могли оглянути виставку досягнень інститутів і факультетів університету і завітати до навчальних і наукових лабораторій, поспілкуватися з керівництвом, викладачами і студентами.

Лайфхаки щодо вступу до НУХТ традиційно підготували для майбутніх вступників фахівці Приймальної комісії та Центру моніторинга якості та координації освітньої діяльності університету.

Наших студентів цікавила можливість продовження навчання в університеті не лише на споріднених спеціальностях, але й на інших.

Не обійшлося й без уже традиційного розіграшу подарунків від ради студентського самоврядування університету. Приємними дарунками для щасливчиків стали футболки і екосумки із символікою НУХТ.

І наостанок, також традиційна родзинка – кейс майбутніх професій – низка майстер-класів від усіх інститутів і факультетів на будь-який смак: «Pneumo-music», «Promobot machine design», «Мистецтво бариста», «Булочні викрутаси», «Вершина ковбасного мистецтва», «Дегустація безалкогольних напоїв», «Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації», «Сучасні інформаційно-телекомунiкацiйнi технології та Internet речей в розвитку суспільства», «Відверто про гроші, податки та страхування: чи знаєте Ви, що…?», «Мій START-UP», «Облік в нашому житті», «Тест-драйв з HR», «Я – маркетолог» та ін.

 День відкритих дверей — це традиційний захід, у рамках якого майбутні студенти мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання та зробити перший крок до своєї освіти в сучасному закладі.