Бізнес-англійська давно припинила бути ексклюзивною вимогою при влаштуванні на роботу практично в будь-яку компанію, адже швидкість змін та обставини, в яких розвиваються та працюють підприємства, ставлять нові задачі і виклики.

І на фоні всіх змін роботодавці надають перевагу кандидатам, які за замовчуванням спроможні орієнтуватися в англомовному бізнес-середовищі як риба у воді.

Готельний бізнес – це та сфера діяльності, де англійська для працівників готелю є обов’язковою.

Адже співробітники постійно спілкуються з гостями, які приїхали з усього світу. У цих ситуаціях англійська грає важливу роль сполучної ланки.

Хочете мати конкурентну перевагу на ринку праці?

Вивчайте англійську мову разом з нами!

Ну, а для різноманіття можна можна провести англійською мовою екскурсію містом, спробувати описати визначні місця, вдосконалити вміння вести діалог, задавати запитання, ну, а заодно дізнатися щось нове про різні куточки нашого рідного міста. (Екскурсію містом для групи ГО-9 провела викладач іноземної мови Наталія ФЕДУН).

Причини вивчення англійської для співробітників готелю

Обговоримо переваги працівників готельного бізнесу, які знають англійську мову.

1. Перспективи кар’єрного росту. Завдяки наполегливій праці та вивченню англійської мови можна отримати довгоочікуване підвищення.

2. Розвиток готельного бізнесу. Це вимагає великої кількості персоналу, а значить, пройшовши курс англійської для співробітників готелю, ви ніколи не залишитеся без роботи.

3. Готельний бізнес буде працювати завжди. Люди постійно подорожують, мігрують, тож виникає потреба в пошуку житла. Цю потребу можна реалізувати за допомогою готелів.

4. Робота в готелі. Вивчаючи англійську для готельного бізнесу, ви отримуєте можливість регулярно знайомиться з цікавими людьми з усього світу. Навіть зважаючи на те, що цей пункт не позбавлений матеріальної складової, це можливість завести нових друзів.