27 квітня 2023 року у ВСП “Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ” відбувся День відкритих дверей, в якому взяли участь учні шкіл Івано-Франківщини та їх батьки.

У залі коледжу відбулася виставка-презентація спеціальностей і професій, де студенти коледжу демонстрували отримані знання та навички в своїй професії, проводили майстер-класи для майбутніх вступників.

Перед початком зустрічі зі вступниками, педагогічні працівники коледжу провели екскурсії навчальними кабінетами, сучасними лабораторіями, навчально-тренувальними центрами комерційного, туристичного, ресторанного напрямів в розповіли про професії та спеціальності, які опановують студенти.

В актовій залі відбулася зустріч із директором коледжу, соціальними партнерами та успішними випускниками  колежу, які розповіли про переваги навчання в коледжі, про перспективу подальшого працевлаштування та кар’єри.

Окремо була акцентована увага на умовах прийому у 2023 році. Кожний із присутніх мав нагоду задати запитання, які його турбували, і відразу отримати на нього компетентну, вичерпну відповідь.

День відкритих дверей – традиційний захід, у рамках якого майбутні студенти мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання та зробити перший крок до своєї освіти в сучасному закладі.