Відповідно до Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на    2016-2023 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 25.12.2015   № 42-2/2015 (зі змінами), наказу департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 17.01.2023 №12«Про проведення обласного конкурсу солістів «Пісенний вернісаж» серед студентів закладів фахової передвищої освіти», з метою популяризації сучасної української пісні, підтримки та розвитку вокального мистецтва, удосконалення виконавської майстерності, розширення репертуарного кругозору учасників конкурсу, налагодження творчих контактів між керівниками вокальних колективів, виховання високої духовності та культури в молодіжному середовищі, змістовного проведення дозвілля молоді  01 березня 2023 року проведено конкурс солістів «Пісенний вернісаж»

          У конкурсі  взяли участь 32 студенти із 16 закладів фахової передвищої освіти області. Найчастіше пісні були пронизані патріотизмом, повагою до героїчних подвигів наших воїнів, любов’ю до своєї землі та народу. На підставі протоколу журі переможцем у номінації  «Українська популярна музика» стала студентка ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ»  Дарія  Липецька, яка зайняла І місце (керівник Г.Салабай). Щиро вітаємо!

Обласний конкурс  солістів «Пісенний вернісаж» показав важливість проведення даного заходу, внаслідок якого було виявлено багато творчої та талановитої молоді, яка буде залучена до інших мистецьких заходів різного рівня.