Небесна Сотня-Герої не вмирають

Цими лютневими днями ВСП”Івано-Фракійвський фаховий коледж рестонного сервісу і туризму НУХТ”, як і вся Україна, вшановують подвиг учасників Революції Гідності та пам’ять Героїв Небесної Сотні, які в листопаді 2013 року – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави, її європейського вибору.
«Лютий 2014 року змінив історію України. За право жити на своїй землі, українці заплатили життям своїх синів. Але герої не вмирають! І їхній подвиг живе у пам’яті кожного українця. Вони завжди будуть в наших серцях. Слава Україні! Героям Слава! Слава Небесній Сотні!».
«Слова Гімну України стали пророчими, ми маємо пишатися Героями, маємо пам’ятати їх подвиг, завдяки їм ми живі. Їх відвага та сміливість довели, що ми маємо бути згуртованими і разом іти до мети, заради процвітання нашої держави.
«Герої, що загинули заради нас безумовно увійшли в історію, їх подвиг не залишає байдужим. Ми щиро віримо, що вони дивляться на нас з небес, за нашим ставленням до них, пам’ять про них має пройти через роки, бережімо їх славу та подвиг, вони поклали заради нас своє життя!»
“Кожен з Героїв любив життя і прагнув кращого, ніхто не побоявся загинути заради країни.”
Герої живуть доти, доки не згасає про них пам’ять. Кожен залишиться в наших серцях, тож схилімо голови перед подвигом Героїв Небесної Сотні і пронесемо пам’ять про них через життя.