Шановні освітяни, колеги-викладачі, студенти та батьки!

Щиро вітаємо вас із Днем знань та початком нового навчального року!

День знань – не лише старт чергового етапу освітнього процесу, не просто загальнодержавне, загальнонаціональне свято, це свято – глибоко родинне і об’єднуюче.

Перше вересня – це день, який веде всіх в новий світ знань та відкриттів. Знайте, що тільки висококваліфіковані фахівці та освічені люди зможуть добитися успіху та визнання в сучасному світі.

1 вересня – свято початку нового навчального року. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ»  1 вересня відчинив свої двері для 483 студентів-першокурсників. Щирі привітання, перші побажання та настанови першокурсники отримали від директора коледжу Кузнецової Віри Іванівни. З привітальним словом до студентського та викладацького колективів звернулися гості свята та випускники.

Щиро вітаємо з Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності! Студентів, їх батьків та викладачів   музичним подарунком привітав народний артист України Михайло Кривень.

Дорогі студенти хочемо побажати вам, щоб ці дні навчання були інтенсивними, цікавими, сповненими живого спілкування з перлинами людської думки і можливістю скористатися цим студентським часом як найкраще для побудови свого майбутнього.

Шановні колеги, викладачі, щиро зичу вам сили духу, здоров’я і натхнення для того щоб цей черговий навчальний рік ми змогли провести плідно і підвищити можливості доступу наших студентів до здобуття якісної освіти.

Дорогі друзі, від усієї душі бажаємо всім здоров’я, миру, щастя і добра. Нехай Ваші задуми і плани знайдуть своє втілення, а також буде корисним та вдалим новий навчальний рік.

Нехай цей навчальний рік стане для всіх вас відправною точкою до підкорення нових вершин! З Днем знань!