‼️ 1 грудня у 1991 році на референдумі українці підтримали Акт проголошення Незалежності України. Це стало важливою історичною віхою у здобутті нашої вільної Української Держави.
‼️ Цього ж дня у 2013-му, після побиття “Беркутом” студентів на Майдані, відбулася акція протесту. На вулиці вийшли сотні тисяч людей, стало чітко зрозуміло – режим Януковича відповість за звіряче побиття молоді, за грабіж і знесилення України, за план продати нашу свободу своїм кремлівським господарям.
‼️Пам’ятайте той ранок сім років тому. Кожен, хто був там, ніколи не забуде цю картину людського моря, єднання вільних людей, яких не упокорити жодній владі. Неможливо забути колону з парку Шевченка до Майдану, серця переможної Революції гідності. Це були кроки до свободи, демократії і прогресу, і разом з нашими сучасниками невидимо йшли мільйони патріотів, які віками боролися за Незалежність України.
‼️1 грудня – особливий день. Щиро бажаємо нам всім завжди пам’ятати про нашу силу і наші перемоги. Пам’ятати про те, що ніколи жодному ворогу ми не дозволимо посягнути на нашу волю і Незалежність.
‼️Слава Україні!