6 лютого 2020 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося цікаве святкування Міжнародного Дня бармена.

Популярність Міжнародного дня бармена постійно зростає, оскільки цю професію починають цінувати все більше. Свою сторінку в розвиток барної справи  Івано-Франківщини та України вписали випускники коледжу ресторанного сервісу і туризму, без яких зараз не обходиться жодне святкове дійство в місті. Вони професійно та артистично організують свято, де  “вау-эффект” забезпечений.

Ми пишаємося своїми випускниками, які є найкращими представниками дійсно професійних барменів. Це Володимир Васьків, Олена Лесів та Роман Лесів, Тарас Голодюк, Микола Григорчак, Олексій Солоненко, Петро Окун, Василь Сеничко та інші.

В рамках методичної декади циклової комісії готельно-ресторанного напряму (голова ЦК Лилак Г. М.) під керівництвом викладачів та майстрів виробничого навчання ресторанного напряму було організовано бармен-шоу, в якому взяли участь випускники коледжу Солоненко Олексій та Григорчак Микола.

На свято запросили всіх працівників та студентів коледжу. Програмою були передбачені різні цікаві заходи: конкурси, бармен-шоу з приготування авторських коктейлів та їх дегустація, виставка коктейлів тощо, –  а бездоганна техніка виконання трюків була настільки емоційною, що не змогла залишити байдужим жодного із присутніх на цьому святі.