З нагоди святкування дня працівників харчової промисловості та    135-річниці заснування Національного університету харчових технологій 17 жовтня 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій відбулося свято «Смаколика».  

         З вітальним словом до присутніх звернулися заступник директора з НВР Стахів О.Г  та  голова циклової комісії харчових технологій Пйонтко А.З.

         Учасники свята запропонували студентам та працівникам коледжу широкий асортимент кондитерських виробів, солодощів, десертів, фруктів, хлібобулочних виробів, які студенти приготували своїми руками.

         Різноманітні конкурси, в яких взяли участь всі охочі, додали святкового веселого настрою.

        Колектив Івано – Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму щиро вітає працівників університету з ювілеєм.

       Нехай  досвід і професіоналізм, величезний творчий та інтелектуальний потенціал у справі підготовки фахівців і виховання молоді й надалі служитиме зміцненню нашої держави. 

        Щиро зичимо колективу НУХТ нових звершень, професійних успіхів, здійснення найпрекрасніших сподівань та задумів на благо коледжу, університету, українського народу, зміцнення та процвітання України! Щастя Вам, радості, добра та благополуччя, творчої наснаги та успіхів!