11 вересня 2019 року,відбулася зустріч начальника  відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в області Алли Володимирівни  Бойчук та інспектора Гринюк Іванни Василівни зі студентами І курсу  Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу та туризму НУХТ.

Під час зустрічі, начальник відділу ювенальної превенції Алла Бойчук акцентувала увагу на важливості формування у молодих людей правової свідомості та культури. Алла Бойчук ознайомила юнаків та з тенденціями злочинності серед неповнолітніх на Прикарпатті та застерегла їх від вчинення правопорушень. Зокрема, вона наголосила на неухильному дотриманні законності та дисципліни в навчальному закладі, у гуртожитку та поза ним.

Аналізуючи основні причини, які призвели до скоєння неповнолітніми прикарпатцями тяжких та особливо тяжких злочинів, очільниця ювенальних поліцейських Івано-Франківщини відзначила негативний вплив вживання підлітками алкогольних напоїв, наркотичних засобів, цькування в учнівських колективах. Крім того, нерідко діти не сприймають свої дії як протиправні, не усвідомлюють небезпеки у своїх ризикованих вчинках.

Спілкуючись з учнями коледжу, Алла Бойчук також наголосила, що реалізація прав однієї людини не повинна йти на шкоду іншій, і використовуючи свої права, студентам не слід нехтувати своїми обов’язками. Інспектор Івана  Гринюк  зупинилася на питаннях дитячих самогубств, булінгу , шкідливої діяльності соцмереж та тих можливостях , які має служба ювенальної превенції для того , щоб допомогти  юнакам та дівчатам , які опинилися у скрутній життєвій ситуації.