29 червня 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму відбулася урочиста подія –випуск груп 2019 року.

З привітальним словом до випускників звернулися  директор коледжу Віра Кузнецова, духовний наставник о.Михайло, роботодавці: супервайзер торгової бази  «Тріум» – Гоголь Володимир, менеджер фірми «Надія» – Андріїшин Уляна, директор ресторану «Фазенда» – Захарук Михайло та викладачі, які привітали випускників.

На підставі рішення кваліфікаційної комісії  329 студентів отримали дипломи, з яких. Дипломи з відзнакою отримали 18 студентів – випускників.

Окрему вдячність висловило керівництво навчального закладу – переможцям Всеукраїнських та обласних конкурсів і олімпіад: Зеленко Діані, Шевчук Оксані, Окун Марії, Попович Надії за активну участь в громадському житті коледжу та плідну роботу.

Учасники художньої самодіяльності – випускники привітали гостей свята «музичними подарунки» та подарували їм пісенний дарунок.

Сьогодні випускники отримали дипломи — це один із перших та найважливіших документів їхнього вже дорослого життя. Він, наче путівка у самостійний світ, де набуті в коледжі знання все частіше ставатимуть у нагоді та відкриватимуть перед випускниками нові можливості та перспективи професійного росту.

Шановні випускники! Намагайтесь гідно нести статус випускника Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ!