Випускний у коледжі: позаду – навчання, попереду – життя!

30 червня у ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася урочиста подія – випуск десяти навчальних груп.

Це особливе свято, яке лежить на межі юності та дорослого життя, – випускний.

Роки навчання в коледжі пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день – урочистостей. Позаду лекції, семінари, заліки та іспити, а попереду – робота за фахом, доросле самостійне життя.
 
Проте кожен з випускників ще не раз з вдячністю та теплом згадає свій коледж, одногрупників та викладачів, які за ці роки стали як рідні.
 

В урочистостях з нагоди вручення дипломів взяли участь:

  • директор коледжу Віра КУЗНЕЦОВА
  • викладацький склад закладу,
  • отець Михайло ,
  • випускники
  • та їх родини.
Урочистості розпочали зі звучання Гімну України.
Вітаючи студентів із закінченням навчання, директор коледжу Віра КУЗНЕЦОВА наголосила на тому, що для них після випускного відкривається незвідана дорога в самостійне життя, побажала їм успіхів, наполегливості, стійкості та щасливої долі.
Щирі слова, сповненні батьківської любові, виголосив і куратор Василь КАРАЧ.
На жаль, на долю цих студентів та учнів випали непрості випробування: три роки через пандемію COVID-19 їм довелося навчатися в умовах карантинних обмежень, здебільшого дистанційно, а з 2022 року життя українців змінила війна, розв’язана російською федерацією. Додалися сирени повітряної тривоги, загроза ракетних обстрілів, відключення електроенергії і багато інших негараздів.

Але було і залишається усвідомлення: наша праця, навчання – це наш основний внесок у Перемогу.

Сьогодні випускники отримали дипломи — це один із перших та найважливіших документів їхнього вже дорослого життя. Він, наче путівка у самостійний світ, де набуті в коледжі знання все частіше ставатимуть у нагоді та відкриватимуть перед випускниками нові можливості та перспективи професійного росту.