26 квітня- Міжнародний день пам’яті про чорнобильську трагедію. Студенти групи ГО-9 разом з класним керівником Надією БУЧИНСЬКОЮ підготували тематичну годину пам’яті ” Біль України – Чорнобиль”. Цей захід проводився, щоб згадати ті страшні події, які відбулися 37 років тому на Чорнобильській АЕС та з метою пошани до подвигу тих людей, які брали участь у ліквідації аварії. 26 квітня 1986 рік. В пам’яті українського народу – це день чорнобильського лиха, болю, суму. Забути це і викреслити із нашої пам’яті- неможливо. Не маємо права забути про подвиг ліквідаторів аварії на ЧАЕС, які пожертвували своїм життям і здоров’ям, захищаючи прийдешні покоління.
Вже 37 років не дають спати людській совісті дзвони Чорнобиля. Все в них сплелося: тяжкий біль втрат, щира вдячність героям, які стали на захист життя, надія, що трагедія не повториться. Гостем нашого заходу був начальник управління позашкільної освіти Департаменту освіти та науки м. Івано- Франківськ Василь РЕВЧУК.

Низький уклін і довічна шана всім, хто брав участь у подоланні чорнобильського лиха, хто ціною власного життя подарував майбутнє всьому людству.

\