29  червня 2022  року у ВСП « Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ»  відбулася урочиста подія – випуск одинадцять навчальних груп.

«Кожен зі студентів-випускників займе своє особливе місце в історії коледжу. Роки, проведені разом, назавжди залишаться в пам’яті. Хтось пізніше згадає про них з радістю, хтось, можливо, і з сумом. Але так чи інакше, веселі моменти студентського життя ніколи не забуваються», – йдеться у повідомленні.

Керівництво коледжу нагородило подяками кращих випускників коледжу: Віталія Волощука та Андрія Кобиляка  за відмінні успіхи у навчанні та активну роль у житті коледжу.

Сьогодні випускники отримали дипломи — це один із перших та найважливіших документів їхнього вже дорослого життя. Він, наче путівка у самостійний світ, де набуті в коледжі знання все частіше ставатимуть у нагоді та відкриватимуть перед випускниками нові можливості та перспективи професійного росту.

Бажаємо Випускникам  подальших успіхів, великих досягнень, чудових ідей та високих прагнень. Нехай ці знання неодмінно знадобляться у майбутньому. Нехай життя дозволить втілювати заповітні мрії.

Миру та спокою усім.

Слава Україні!

Героям Слава!