16  травня 2022 року у ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася науково-практична конференція «Інноваційні технології  готельно-ресторанної сфери».

Головною метою конференції було обговорення актуальних питань інноваційного розвитку індустрії гостинності. Під час відеоконференції на платформі Meet були розглянуті проблемні питання сфери обслуговування за такими напрямками:

  1. Інноваційні ресторанні технології

Ціпух Іван, студент групи РО-8 та Галина Лилак, викладач

  1. Інновації в організації дитячого харчування

Томин Надія,  студентка КТ-19  Галина Зайцева, викладач

  1. Використання кластерного підходу в сільському зеленому туризмі

Кобиляк Андрій, студент ГО-6, Василь  Карач, викладач

Під час роботи конференції тривала активна дискусія учасників і доповідачів, аналізувались сучасні особливості роботи закладів готельно-ресторанного бізнесу, вплив на них кризового сьогодення та перспективні шляхи впровадження інновацій у сферу гостинності.

Участь у науково-практичних конференціях дає можливість вдосконалювати свої фахові знання й вміння, ніколи не зупинятися на досягнутому й завжди прагнути до особистого й професійного успіху!

Адміністрація коледжу щиро вдячна всім педагогічним працівникам та студентам, які взяли участь у роботі конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі».

17-18 травня 2022 року  у Національному університеті харчових технологій відбудеться ІХ Всеукраїнська науково-практична-конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», присвячена до 70-річчя з дня народження професора В.Ф. Доценка.