Онлайн-семінар викладачів англійської мови закладів фахової передвищої освіти Івано-Франківської області

18 лютого відбувся онлайн семінар для викладачів англійської мови закладів фахової передвищої освіти Івано-Франківської області. Це була друга зустріч з Іриною Карамишевою, академічним консультантом видавництва «Dinternal Education (Pearson)».

Кожен викладач сьогодні шукає оптимальні методи, які б дозволяли ефективно організувати процес навчання англійської мови в умовах дистанційної або змішаної форми навчання, тому тему онлайн семінару було  вибрано відповідно до  потреб та запитів викладачів: «Інноваційні підходи до вивчення сучасної англійської мови із застосуванням змішаної форми навчання (на основі ресурсу MyGrammarlab)».

На прикладі використання у навчальному процесі інтерактивної платформи MyGrammarlab було продемонстровано, як організувати практичне вивчення граматики так, щоб це  максимально відповідало потребам студентів. Зробити це дозволяє унікальне поєднання курсу граматики у книжці з інтерактивними вправами онлайн та мобільним додатком для відпрацювання тестових навичок. Крім того, комунікативна спрямованість вправ дозволяє відпрацювати  граматичні форми у реальних комунікативних ситуаціях. Відео з поясненням граматичних тем, автоматичне оцінювання вправ та тестів, моніторинг результату виконаних завдань – все це   сприяє ефективному опануванню курсу граматики як з викладачем, так і самостійно.

Наприкінці заходу учасникам було запропоновано відповісти на запитання щодо змісту семінару. Швидше за всіх правильну відповідь надала наша Федун Наталія Віталіївна, викладач ВСП Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ.

Вона отримала подарунок для себе та своїх студентів – 25 безкоштовних кодів для викладача і студентів для роботи на платформі MyGrammarlab протягом двох років. Щиро вітаємо Наталію Віталіївну та її студентів!