27 вересня – Міжнародний день туризму. Щиро вітаємо всіх педагогів, студентів нашого коледжу, представників туристичного бізнесу та всіх, хто полюбляє подорожувати, з Всесвітнім днем туризму та Днем туризму в Україні!.Для  Вас надання туристичних послуг – це професія.

З кожним роком туризм стає все популярнішим, а нові маршрути відкривають вікно у широкий світ. Це високорентабельна галузь економіки, дієвий чинник інтеграції України у європейську та світову спільноту.

Напередодні свята  викладачі коледжу здійснили туристичну подорож нанайбільше озеро Українських Карпат – Озеро Синевир, яке  є найбільшим і найглибшим високогірним озером України та відомою туристичною атракцією однойменного національного парку. Розташоване на висоті 989 м над рівнем моря. З кожним роком туризм, як форма дозвілля у нашому навчальному закладі  стає все цікавішим, змістовнішим та  популярнішим, а нові маршрути відкривають можливість помилуватись краєвидами, подихати чистим повітрям і отримати помірне фізичне навантаження.

Тож викладачам, студентам та всім працівникам туристичної сфери бажаємо  міцного здоров’я, наснаги та завзяття, яскравих вражень, нових відкриттів, цікавих маршрутів та повний рюкзак щастя. Живіть яскраво, прагніть кращого, відкривайте нове, пізнавайте досі незвідане. І нехай усі маршрути вашого життя будуть цікавими!