Впроваджене через карантин дистанційне навчання не стало значною перешкодою для творчості. Учасники конкурсу серед студентів закладів фахової передвищої освіти продовжують показувати високий рівень підготовки та змагаються за право бути кращими. Цей конкурс проводиться з метою популяризації сучасної української пісні, підтримки та розвитку вокального мистецтва, удосконалення виконавської майстерності, розширення репертуарного кругозору учасників конкурсу, налагодження творчих контактів між керівниками вокальних колективів, виховання високої духовності та культури в молодіжному середовищі, змістовного проведення дозвілля молоді проведено.
У конкурсі взяли участь 30 студентів із 16 закладів фахової передвищої освіти області. Всі навчальні заклади мали змогу представити 3 учасників в таких номінаціях: «Українська популярна музика», «Народна пісня» та «Світовий хіт».
Пісні були різноманітні за характером та стилем. Виконавці продемонстрували свою неймовірну артистичність, чудові вокальні навички та професійну виконавську майстерність.
У номінації «Народна пісня» найбільш вдалим був виступ Недоступ Мар’яни, студентки ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ», яка і здобула перемогу у цій номінації.
Також нашій студентці Касько Христині оголошено подяку департаменту освіти обласного конкурсу солістів «Пісенний вернісаж» серед студентів закладів фахової передвищої освіти. Члени журі відмітили добрий рівень виконавської та сценічної майстерності наших учасників.
Вітаємо переможців!!!