30 січня 2020 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму відбулася урочиста подія – перший випуск груп 2020 року.

З привітальним словом до випускників звернулися  директор коледжу Віра Іванівна Кузнецова, голова державної кваліфікаційної комісії Васьків Володимир, батьки та викладачі.

На підставі рішення кваліфікаційної комісії   студенти отримали дипломи  за спеціальністю «Туристичне обслуговування» та професіями «Офіціант, бармен», «Кондитер».

Сьогодні випускники отримали дипломи — це один із перших та найважливіших документів їхнього вже дорослого життя. Він, наче путівка у самостійний світ, де набуті в коледжі знання все частіше ставатимуть у нагоді та відкриватимуть перед випускниками нові можливості та перспективи професійного росту.

Кращих студентів було нагороджено грамотами за успіхи у навчанні, активну участь громадському житті рідного навчального закладу.

Від імені усіх випускників до керівництва коледжу, викладачів та батьків звернулися старости зі словами вдячності за турботу, терпіння і знання, дякували своїм наставникам, всьому  педагогічному колективу, адміністрації за їхню працю, мудрість, професіоналізм, турботу про кожного студента.

Нагоду привітати випускників мали можливість і куратори випускних груп Лилак Галина Михайлівна, Зайцева Галина Тимофіївна та Котіль Олександра та батьки  студентів.

Кожен із присутніх випускників із хвилюванням слухав всі побажання, привітання та теплі слова, які звучали на сцені і думали про те, що попереду новий період, нові здобутки та нові перемоги.

Учасники художньої самодіяльності привітали випускників коледжу «музичними подарунки» та подарували їм «букет позитивних вражень».

Після завершення офіційної церемонії вручення дипломів випускники із задоволенням сфотографувалися на згадку.

   Шановні випускники!

Намагайтесь гідно нести статус випускника Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ!