Традиційно, що напередодні Нового року й Різдвяних свят, з метою популяризації різдвяних звичаїв та традицій Карпатського регіону, в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій, за ініціативою Студентської Ради  була проведена виставка – презентація «Святий вечір, добрий вечір».

Кожна студентська група презентувала свій святковий стіл, який красувався 12-ма стравами – різдвяними смаколиками з Богородчанського, Надвірнянського, Яремчанського, Верховинського, Коломийського, Рогатинського, Косівського, Тлумацького районів Івано-Франківської області.   У центрі столу — традиційний дідух, на столі — вишита скатертина. Під серветкою — пахуче сіно, яке приносили в оселю, коли на небі з’являлася перша зірка. Розмальована українськими візерунками макітра з кутею, глиняний глечик із узваром…

Презентація різдвяних страв також супроводжувалася колядками та різдвяними віншуваннями.

Педагогічні працівники та студенти коледжу ознайомилися не тільки з традиціями святкування Різдвяних свят в різних куточках Прикарпаття, а й скуштувати різні страви української кухні, що готують на Святвечір.