25 вересня 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій відбувся  щорічний захід,  який проводився в рамках святкування Всесвітнього дня туризму – «Крок у Європу».

Мета заходу – розширити інформаційне поле студентів про країни Європейського Союзу, підкреслити приналежність нашої держави до європейської сім’ї народів і безперечність її європейського вибору в майбутньому, виховувати повагу до національних, духовних, культурних надбань європейських народів.

Сьогодні, подвір’я коледжу, на мить перетворилося на «Європейське містечко». Студенти  навчального закладу презентували національні традиції та звичаї 12 європейських країн світу: Португалія, Болгарія, Нідерланди, Німеччина, Греція, Іспанія, Франція, Угорщина, Чехія, Румунія, Польща, Україна.

Програма конкурсу передбачала такі завдання: оформлення стіннівки, виготовлення символіки, національний стиль одягу, виконання народної пісні, приготування трьох страв  національної кухні та презентація самої країни.

Ми дякуємо всім учасникам заходу за чудові презентації, які були креативними та неповторними.