На черговому засіданні циклової комісії кураторів і класних керівників викладачі коледжу ділилися цікавими маловідомими фактами про Андрея Шептицького – Мойсея українського духу.

Модератори заходу Василь КАРАЧ та Зінаїда БОЛЮК, підкреслюючи значення Митрополита Андрея, як видатної постаті всесвітнього масштабу й значення, знайомили з творами Митрополита, працями про його життя і діяльність, які є своєрідним порадником на різні випадки життя, адже кожне слово А. Шептицького, попри простоту його викладу, – актуальне, а кожна думка – влучна і доречна.

Його життя – це ціле явище, ціла духовна епоха. Тому можемо сьогодні по-справжньому пишатися тим, що мали і маємо такого особливого Божого Пастиря. Тому що його ідеї, його діяння, заповіти, вчення, його дух продовжують жити. І нині він все ще залишається для нас духовним батьком. Здається, що його глибокі очі з тим особливим духовним світлом віри і мудрості дивляться на нас і тепер.

А. Шептицький і сьогодні є прикладом доброго пастиря, щирого патріота, борця за народні права, церковну та національну єдність.