ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» і ТОВ “Епіцентр К” пов’язує співпраця впродовж багатьох років.

15 листопада 2023 року студенти, що навчаються за професією «Продавець, агент з постачання», відвідали гіпермаркет «Епіцентр» з викладачем Олександрою ХРАБАТИН.

Працівники гіпермаркету розповіли про структуру “Епіцентру К”, його підрозділи та відділи; власні торгові марки; постачальників, з якими вони співпрацюють впродовж багатьох років; про товари, які користуються підвищеним попитом в залежності від сезонності; програми лояльності та знижки.

Майбутні фахівці зацікавилися можливістю працевлаштування в гіпермаркет.

На даний час багато випускників коледжу працюють в «Епіцентрі К» і мають певні досягнення.

Спілкування з провідними спеціалістами гіпермаркету принесло задоволення як студентам так і викладачам, вони отримали багато цікавої та корисної інформації.

Здобувачі освіти та викладачі коледжу вдячні адміністрації ТОВ «Епіцентр К» за організацію і проведення екскурсії та плідну співпрацю впродовж багатьох років.

Сьогодні мережа Епіцентр налічує 75 ТЦ, у які входять 10 об’єктів мережі «Нова лінія».

Загальна торгова площа 1,5 млн кв. м. Для порівняння, на цій площі могли б вміститися 1650 футбольних полів. Найбільший ТЦ компанії працює на вулиці Полярній 20 Д в Києві (105 000 кв. м), найменший – у Шепетівці Хмельницької області (3500 кв. м). Стратегія розвитку компанії з самого початку передбачала відкриття магазинів поряд з великими гіпермаркетами, такими як Metro чи Ашан. Це дозволяло розраховувати на синергію торгових об’єктів, коли відвідувачі продуктових магазинів могли також відвідати господарьский торговельний центр і навпаки. Спочатку магазини Епіцентр працювали в традиційному для будівельних гіпермаркетів форматі DIY (від англ. Do It Yourself – зроби сам), проте з розширенням асортименту рітейлер поступово вийшов за межі формату ставши мережею торгових центрів, де покупець отримує весь асортимент непродовольчих товарів та зручні сервіси….

Детальніше на epicentrk.ua

Як змінювався “Епіцентр”