📝 Практика студентів професій “Агент з постачання” , “Продавець” є обов’язковою складовою процесу підготовки фахівців і проводиться на базах практики в сучасних підприємствах міста, а саме в компанії «Епіцентр К»(Епіцентр К).

🛒 Метою навчально-виробничої практики є
📎 закріплення, розширення та поглиблення теоретичних знань,
📎 оволодіння студентами сучасними методами, формами організації та знаряддями праці в галузі їх майбутньої професії,
📎 формування у них на базі одержаних у коледжі професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових і виробничих умовах,
📎 виховання потреби систематично поновлювати свої знання та творчо їх застосовувати в практичній діяльності.
💯 Компанія «Епіцентр К» (https://epicentrk.ua/), не зважаючи на війну, продовжує активно підтримувати заклади освіти України.
💯 Для збереження цілісності навчального процесу практична підготовка студентів не зупиняється ні на день.

Компанія Епіцентр К була заснована в 2003 році.

Успішний та потужний бізнес заснувало подружжя Олександра та Галини Герег, які побудували Епіцентр К на надійному фундаменті сімейних і національних цінностей.

Історія компанії почалася з невеличкого магазину керамічної плитки площею 25 кв. м на вул. Петра Запорожця у місті Києві. Бізнес стрімко розвивався і 1997 року з’явилася ідея побудувати перший в країні будівельний гіпермаркет. Прообразом Епіцентру була французька мережа Castorama, досвід якої Олександр Герега вивчав відвідуючи Польщу. 6 грудня 2003 року на вул. Братиславській, 11 у м. Києві відкрився перший в Україні будівельний гіпермаркет «Епіцентр»….
Детальніше на epicentrk.ua

З назвою «Епіцентр» пов’язана цікава історія

Спочатку розробку бренду доручили рекламним компаніям, які надали близько 800 варіантів. Однак жоден з них не сподобався власникам і вони оголосили конкурс між співробітниками. Пропозиція назвати магазин «Епіцентр» надійшла від одного з продавців. Однак засновники компанії хотіли назву з дев’яти букв, так як вважали цифру «9» щасливою для себе. У Галини Гереги день народження 9 серпня, у Олександра – 27-го, а 2 + 7 = 9. Дев’ять букв було і в назві мережі Castorama. У підсумку до назви вирішили додати букву «К», що означало «команда». Так і з’явився Епіцентр К. Перші три торгові об’єкти компанія відкрила в Києві, після чого почала освоювати регіони. Першим Епіцентром за межами столиці став магазин у Львові, потім в Полтаві. Слідом – інші міста-мільйонники – Дніпро, Харків, Одеса та Донецьк. Зараз торговельні об’єкти компанії працюють в 35 населених пунктах України. Найбільше – в Києві (7), а також Львові, Одесі та Харкові (по 3)….

Детальніше на epicentrk.ua

Сьогодні мережа Епіцентр налічує 75 ТЦ, у які входять 10 об’єктів мережі «Нова лінія».

Загальна торгова площа 1,5 млн кв. м. Для порівняння, на цій площі могли б вміститися 1650 футбольних полів. Найбільший ТЦ компанії працює на вулиці Полярній 20 Д в Києві (105 000 кв. м), найменший – у Шепетівці Хмельницької області (3500 кв. м). Стратегія розвитку компанії з самого початку передбачала відкриття магазинів поряд з великими гіпермаркетами, такими як Metro чи Ашан. Це дозволяло розраховувати на синергію торгових об’єктів, коли відвідувачі продуктових магазинів могли також відвідати господарьский торговельний центр і навпаки. Спочатку магазини Епіцентр працювали в традиційному для будівельних гіпермаркетів форматі DIY (від англ. Do It Yourself – зроби сам), проте з розширенням асортименту рітейлер поступово вийшов за межі формату ставши мережею торгових центрів, де покупець отримує весь асортимент непродовольчих товарів та зручні сервіси….

Детальніше на epicentrk.ua

Як змінювався “Епіцентр”