Декада ЦК маркетингу і туризму продовжилася заняттям “Коворкінг” для студентів спеціальності “Маркетинг” (викладач Ониськів Н. Б.), що було проведено в “Promprylad.Coworking”(Promprylad.Coworking), який діє при інноваційному центрі Промприлад.Реновація (Promprylad.Renovation) , що розташований в приміщенні старого заводу.
Центр працює на перетині чотирьох напрямків розвитку регіону: нової економіки та урбаністики, сучасного мистецтва та освіти.
Це проект зі сфери імпакт-інвестування, де інвестори одночасно вкладають в соціальний вплив на регіон та отримують повернення інвестицій у вигляді дивідендів.
Промприлад.Реновація – проєкт, який об’єднує спільноту людей зі схожими цінностями, мотивує разом знаходити прогресивні рішення, надає доступ до професійного обладнання та унікальної експертизи. Це – центр співпраці, взаємодії та обміну досвідом між підприємцями, фахівцями, містом та громадськістю.
Коворкінг – це можливість долучитися до креативної спільноти коворкерів, знайти однодумців, бізнес-партнерів, друзів.
Метою Коворкінгу (https://coworking.promprylad.ua/) на Промприладі є зібрати в одному місці групу людей, які не тільки працюють над створенням проектів, а й змінюють правила гри в суспільстві шляхом просування нової культури, інновацій і co-creation. Мінімальна кількість осіб при Коворкінгу – 8.
Студенти побачили, як можна працювати над розвитком своїх проєктів та спільними ініціативами, здобули нові ідеї, які можна втілювати у майбутньому при виборі своєї подальшої діяльності в сфері Маркетингу.
Приємною несподіванкою-сюрпризом для студентів було відвідування ділової переговорної кімнати “Фама” та “Край”, розрахованої на 2-4 осіб. Переговорні кімнати для 2-4 учасників – це комфортні невеликі приміщення або переговорні бокси для проведення зустрічей.
До речі, сам завод “Промприлад” і нині працює, випускає продукцію та надає послуги. Підприємству понад 115 років, нині це Публічне акціонерне товариство «Івано-Франківський завод “Промприлад”».

Пріоритетним завданням підприємства є виготовлення обладнання для комерційного обліку газу та контрольно-вимірювального устаткування, що відповідає поточним та перспективним запитам ринку. Якість продукції, що випускається заводом, забезпечується технологічним і виробничим потенціалом підприємства і гарантоване системою управління якістю.

На зводі впроваджена і діє Система управління якістю, яка підтверджена сертифікатом на відповідність.

Історію заводу читайте тут.