До Дня маркетолога для груп даного фаху, а саме М-6 та М-8, викладачем Мажак Зоряною було проведено заняття-квест “Бізнес від закупівлі до продажу” з дисципліни “Організація закупівлі та продажу”.

Заняття дало можливість
📎 закріпити отримані теоретичні знання,
📎 охарактеризувати наявний асортимент в торгових підприємствах м. Івано-Франківська,
📎 ознайомитися і проаналізувати етапи формування та запропонувати конкретні рекомендації, щодо покращення формування асортименту товарів у конкретних торгових підприємствах.
📎 розвивати ділові якості, пам’ять, увагу, творче мислення, фантазію, активне відношення до навчання,
📎 виховувати в студентів почуття відповідальності,
📎 спонукати самостійно здобувати та поповнювати знання з дисципліни.

Формування асортименту товарів є ключовим аспектом успішної торгівлі, незалежно від того, чи ви власник бізнесу, менеджер або спеціаліст в галузі маркетингу.

– Вивчення цієї теми може призвести до значних покращень у вашій фаховій діяльності та досягнення поставлених цілей.

– Розуміння того, як правильно формувати асортимент товарів, допоможе підвищити прибутковість вашої торгової діяльності, зменшити витрати і зробити бізнес більш конкурентоспроможним.

– Вивчення цієї теми допоможе вам вибирати товари, які найкраще задовольняють потреби вашої цільової аудиторії, що призведе до збільшення обсягу продажів і виручки.

– Знання і навички управління асортиментом товарів можуть підвищити вашу привабливість на ринку праці і відкрити нові можливості для професійного росту.

ЯК БІЗНЕС ПРОДАЄ СВОЇ АКТИВИ В ПРОЗОРРО. ПРОДАЖІ