Всесвітній День туризму відзначають щорічно 27 вересня в усьому світі.

Любителі подорожей і працівники туристичної сфери в Україні не забувають про це свято.

Його почали відзначати з 1980-го року, хоча саме свято було запроваджено  в Іспанії ще наприкінці 70-х. Влада країни вирішила зробити це для того, щоб розвинути туристичний сектор у державі.

День туризму в Україні почали відзначати 1998 року. Наша країна багата безліччю унікальних туристичних локацій, які можуть відвідати громадяни України або іноземці. Завдяки Всесвітньому дню туризму кожна людина, яка будь-яким чином пов’язана з подорожами, може приурочити до цієї дати черговий незабутній уїк-енд.

Студенти коледжу приєднуються до привітань святковим флешмобом.  

А також в рамках проведення заходів до святкування Всесвітнього дня туризму 27 вересня першокурсники  взяли участь у квесті “Справжній турист”.
Організували та провели захід майбутні фахівці спеціальності “Туризм” – група ТО-9.
Туристичний квест 🌍 – це чудова можливість для студентів проявити свої фізичні та інтелектуальні здібності, весело провести час з друзями та отримати позитивні емоції і цікаві призи
🏕️🤔🗺️🥇🤠🇺🇦🎁
А далі
🌍 28 вересня відбулася екскурсія історичним центром Івано-Франківська для переможців туристичної онлайн вікторини – студентів групи ГО-8👏
Організували та провели захід майбутні фахівці спеціальності “Туризм” – група ТО-9🫶
Оглядова екскурсія містом – це чудова можливість детально та інформативно ознайомитися з історією нашого міста📢, прогулятися його старовинними вуличками🚩 і оглянути визначні пам’ятки архітектури🏛️, а також у повному обсязі насолодитися його неперевершеною атмосферою.
 

Нині ми виборюємо свою незалежність та право жити вільними у відкритому світі. Ми віримо, що після нашої Перемоги ми будемо чудовою, процвітаючою країною, яка буде притягувати безліч туристів – ми маємо для цього професіоналів готельно-туристичного та ресторанного  бізнесу, прекрасні міста , селища та села, які будуть дивувати подорожуючих архітектурою, історичними пам’ятками, краєвидами, кухнею та високим рівнем послуг.

Живіть активно і позитивно, частіше подорожуйте і відкривайте для себе нові міста і країни! Нехай всі маршрути будуть цікавими і захоплюючими, емоції – яскравими, а пригоди – веселими. Нехай на шляху зустрічаються тільки доброзичливі і щирі люди. Приємних зустрічей вам і більше задушевних посиденьок біля багаття!

З Всесвітнім днем туризму!