Вже вкотре у спортивно-оздоровчому комплексі “Zacisze-Cztery Korty” (Оконіни, Республіка Польща) студенти коледжу забезпечують харчуванням понад сотню дітей, спортсменів та туристів, які люблять відпочинок в лісі.

 Професійна практика  у Республіці Польща – це чудова нагода більше дізнатися про особливості готельно-ресторанної галузі Польщі, її кухню,  це можливість завести нових знайомих та друзів, отримати досвід спілкування з іноземцями,  стимул вивчити близьку нам мову. Ну, і, звичайно, це активний  відпочинок в чудовому місці.

Спортивно-відпочинковий комплекс “Zacisze-Cztery Korty” ідеально пристосований для сімейної відпустки.

Це місце для людей, які хочуть відпочити на свіжому повітрі та помилуватися багатством природи,  найкращий вибір для тих, хто обожнює спорт, рибалку, збирання грибів та любителів тварин. 

Курорт розташований в місцевості Bory Tucholskie поблизу невеликого села Okoniny Nadjeziorne в сосновому лісі, прямо на березі озера з чудовим піщаним пляжем.

Обладнання закладу та його розташування сприяють фізичній активності та відпочинку на природі, ну, а для наших студентів – старту в професійній діяльності.