29 червня 2023  року у ВСП « Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ»  відбулася урочиста подія – випуск дев’яти навчальних груп. Роки навчання в коледжі пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день – урочистостей.

В урочистостях з нагоди вручення дипломів взяли участь директор коледжу Віра КУЗНЕЦОВА  та викладацький склад закладу, отець Михайло , випускники та їх родини.

На жаль, на долю цих студентів та учнів випали непрості випробування: три роки через пандемію COVID-19 їм довелося навчатися в умовах карантинних обмежень, здебільшого дистанційно, а з 24 лютого життя українців змінила війна, розв’язана російською федерацією. Додалися сирени повітряної тривоги, загроза ракетних обстрілів, відключення електроенергії і багато інших негараздів.

Але було і залишається усвідомлення: наша праця, навчання – це наш основний внесок у Перемогу.

Сьогодні випускники отримали дипломи — це один із перших та найважливіших документів їхнього вже дорослого життя. Він, наче путівка у самостійний світ, де набуті в коледжі знання все частіше ставатимуть у нагоді та відкриватимуть перед випускниками нові можливості та перспективи професійного росту.