28 червня  2023 року студенти першого курсу, які навчаються за спеціальністю «Маркетинг» відповідно до програми навчальної практики за ініціативи майстра виробничого навчання Віталія ВОЛОЩУКА, ознайомилися з діяльністю магазину будівельних матеріалів «Епіцентр».

Дуже цікавою та повчальною видалася екскурсія для студентів, вони ознайомилися з роботою підприємства, що  орієнтується  на новітні маркетингові концепції та моделі управління – одного з лідерів  ринку з продажу товарів.

Група була розділена на підгрупи, кожна з яких мала можливість відвідати певний відділ. В кожному відділі студенти отримували пояснення про різні товари та їх використання. В процесі заняття демонструвалися різні бренди та аналізувалися якісні характеристики товарів.  Для активізації навчального процесу студентам було запропоновано розв’язати практичні завдання, пов’язані з вибором асортименту, постачальників,  організацією рекламно-інформаційної діяльності.

Студенти висловили подяку керівництву та персоналу магазину Епіцентр за можливість проведення екскурсії, гостинність та надання інформаційної підтримки.